Trouwen

Bruiloft
Bliss is er voor speciale momenten in je leven. Zoals voor die mooiste dag in je leven: je bruiloft. Het repetoire van Bliss is uitermate geschikt voor een trouwdag. Niet zozeer voor de feestavond (Bliss is geen party band) maar wel als achtergrond muziek tijdens de receptie of het diner. Bliss komt het best tot zijn recht in een intieme setting, zoals tijdens de ceremonie.

Ceremonie
De trouwceremonie is vaak een serieuze aangelegenheid. Zowel het bruidspaar als de gasten zijn dikwijls wat gespannen. Een optreden van Bliss tijdens de ceremonie geeft niet alleen extra “cachet” aan deze plechtigheid maar zorgt ook voor een wat ontspannen sfeer. Tijdens de ceremonie speelt Bliss meestal 3 of 4 nummers, bijvoorbeeld op de volgende momenten:

- binnenkomst van de gasten
- entree van het bruidspaar
- tijdens het ondertekenen van de documenten
- bij het verlaten van de trouwlokatie. 

Bliss maakt een optreden altijd hoogstpersoonlijk. Het bruidspaar heeft de regie in handen en kiest voor de nummers die voor hen een bijzondere betekenis hebben. In de meeste gevallen heeft Bliss een dergelijk verzoeknummer al in haar repetoire. Maar zo niet, dan studeert Bliss het nummer speciaal voor het bruidspaar in. Mail of bel ons en vraag naar het speciale  “Bliss ceremonie offer”.