Bliss Music

Wie en Wat is Bliss?
Bliss is “supreme hapiness” letterlijk vertaald “uitzinnige vreugde.”
Bliss Music bestaat uit zangeres Rachel Spier en een wisselende pianist.
De essentie van het optreden van Bliss is dus niet enkel het ten gehore brengen van onvergetelijke songs, maar vooral er voor zorgen dat ze ook overkomen. Bliss Music is een genietmoment, met een lach en een traan. Een bijzonder moment, vormgegeven en gepresenteerd door zangeres Rachel Spier.

Wat speelt Bliss?
I can’t make you love me, The wind beneath my wings en The way we where. Zomaar een greep uit het repertoire van Bliss. Bliss speelt veel mooie ballads, simpelweg teveel om op te noemen. Het repetoire bestaat uit songs die voor velen persoonlijke herinneringen zullen oproepen. Want bijzondere momenten in je leven gaan vaak gepaard met de herinnering aan een liedje of een melodie. Bij het horen ervan raak je vervuld van melancholie of blijdschap. Bliss neemt je mee en roept deze momenten op!

Waar speelt Bliss?
Een optreden van Bliss komt het beste tot haar recht in een intieme setting zoals tijdens een huwelijksceremonie, een receptie, een diner, maar ook tijdens een uitvaart. Gelegenheden waar je met vrienden, familie of collega’s samen weg kunt dromen in een muzikaal verhaal dat je met elkaar wilt delen.